BOEK EEN HOTELSCHIP TIJDENS HET OEROL FESTIVAL 2016

 

BOEK EEN HOTELSCHIP TIJDENS HET OEROL FESTIVAL 2016

BOEK EEN HOTELSCHIP TIJDENS HET OEROL FESTIVAL 2016
Oerol

Hotelschip bij Oerol 2016

Tijdens het Oerol festival 2016 heeft deboekanier.nl een luxueus schip in de haven liggen waar u een, of meerdere nachten kunt overnachten!

Goedkoop hotel Oerol 2016.

De schepen van de chartervloot liggen in de haven om u aan boord een onvergetelijk Oerol Festival te bezorgen, gehele verzorging of zelfverzorging, aan boord van de Boekanier.nl kunt u zelf een keuze maken. De hotelschepen zijn uitgerust met dekbedden en in de ochtend staat er een Oerol ontbijtje voor u klaar. U kunt op deze manier op een relaxte manier op Oerol aan boord overnachten en het festival in al zijn schoonheid beleven. De schepen liggen afgemeerd in de haven van Terschelling, dus u bent 3 minuten van het Oerol festival verwijderd. De schepen die naar het festival varen verschillen qua grote en luxe niveau. Kortom, een goedkoop hotel op het water.
Verder bieden wij de mogelijkheid om met de Boekanier vanuit Harlingen mee te varen naar dit bijzondere Oerol-evenement.
U kunt Vrijdagmiddag aan boord opstappen in Harlingen en meevaren en genieten van deze zeilcruise naar de haven van West Terschelling.

Prijzen:

Bed and breakfast/ hotelschip zijn dit de prijzen:

 

Prijs is inclusief BTW, ontbijt en bedlinnen

Tweepersoonshut – 1 persoon –       €  80,00 per kamer per nacht <aantal nachten>
Tweepersoonshut – 2 personen –    €  95,00 per kamer per nacht <aantal nachten>
Vierpersoonshut- 3 personen-        € 140,00 per kamer per nacht <aantal nachten> 
Vierpersoonshut- 4 personen-        € 160,00 per kamer per nacht <aantal nachten>

Beschikbaarheid vrijdag 10 juni t/m zondag 12 juni.

Het Programma en de tijden:

Programma:

Extra: Vaar mee op vrijdag 10 juni  voor de zeiltocht vanuit Harlingen naar Terschelling !
Kosten € 25,00 incl. hapje en drankje!!


De Boekanier vaart vrijdag naar Terschelling, vertrek uiterlijk 15.00.00 uur te Harlingen.
Er wordt gezamenlijk gezeild, een zeiltocht over de Waddenzee is een ware belevenis. genieten van de zonsondergang, en ’s avonds aankomen op Terschelling.

Oerol
Vrijdag en zaterdag gaat u het eiland op en kunt u genieten van het Oerol-fenomeen, een evenement bezoeken, een heerlijke fietstocht over het eiland, er is overal wat te doen op het eiland , een theateroptreden meemaken in een van de dorpen op het eiland, of een van te voren uitgezochte voorstelling bezoeken. Ook in de haven zijn voorstellingen.

Inschepen: Harlingen vrijdag 10 juni 15.00 uur

Aan boord:

* een plaats in een 2 of 4 persoons-hut: bed is opgemaakt met hoeslaken, kussen en kussensloop, dekbed met overtrek
* de zeiltocht van Harlingen – Terschelling op vrijdag, aankomst Terschelling 17.30 uur en terugreis met de veerboot van Terschelling naar Harlingen

Het festival:

Het Oerol festival is een jaarlijks terugkerend 10 daags evenement waarin natuur, cultuur en experiment centraal staan. Het is een locatietheater en landschapkunsten festival met Terschelling als inspiratiebron en podium voor de brede programmering. Op Oerol wordt natuur gecombineerd met theater, muziek, straat theater, beeldende kunst en installaties. Oerol is sinds 1982 uitgegroeid tot toonaangevend festival met internationale bekendheid. Oerol trekt jaarlijks dan ook meer dan 55 000 bezoekers die ieder jaar weer een vernieuwende en verassende inhoud aantreffen.

Overweegt u te overnachten tijdens Oerol, dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie meer informatie via onderstaand telefoonnummer.
Klik hiernaast  en maak een keuze uit ons ruime aanbod.

BOEK EEN HOTELSCHIP TIJDENS HET OEROL FESTIVAL 2016

Boekingsformulier

Velden met een * zijn verplicht.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Aankomst
  • DD slash MM slash JJJJ
    Vertrek

 

BOEK EEN HOTELSCHIP TIJDENS HET OEROL FESTIVAL 2016