Zeilen tijdens de feestdagen

Kerst zeiltocht naar Vlieland en Terschelling op de Boekanier

Alweer een jaar voorbij en Zeilrederij Boekanier organiseert in de kerstvakantie een tweetal unieke en altijd gezellige winter zeilreizen met het Charter zeilschip Boekanier.

De zeiltochten van de afgelopen reizen waren altijd erg leuk, van jong tot oud kunt u genieten van deze bijzondere sfeervolle cruises, de bijzondere sfeer van het winter-zeilen voegt een extra dimensie toe. Dit jaar verzorgen we tochten voor zowel groepen als individuele gasten.

Zeilcruise tijdens de kerst

24 december
Inschepen om 10.00 te Makkum
26 december
Ontschepen om 16.00 te Makkum

€275,

Zeiltocht met oud en nieuw

30 december
Inschepen om 20.00 te Makkum
1  januari
Ontschepen om 16.00 te Makkum

All inclusive € 350,
excl. drankpakket € 20.- p.p.p.d( verplicht)

Oud & Nieuw cruise op de Boekanier

Op  30 december rond 20.00 uur wordt u  ontvangen door de crew aan boord van de luxueuze tweemastklipper ‘Boekanier’.

Na de verwelkoming van de crew is er gelegenheid om kennis te maken met de andere gasten in het gezellige dagverblijf van dit prachtige charterschip

31 december, na een uitgebreid ontbijt, varen we rond 10.00 uit voor een enerverende zeiltocht naar het mooie Terschelling.

Samen de zeilen hijsen, genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat vorig jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden, De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur.

Rond 16.00 uur wordt afgemeerd in de haven van Terschelling waar u zult merken waarom Terschelling zo “aantrekkelijk” is met deze dagen. We maken ons op voor een hele fijne avond waarbij onze scheepskok een heerlijk menu voor u gereedmaakt , een avondvullend programma.

Een heerlijke middag op Terschelling, naar het strand, een fietstocht over het eiland of lekker ontspannen aan boord. Op tijd voor het vuurwerk en de spectaculaire vuurwerk van de schepen en het eiland gaan we het dek op en toasten met z’n allen op het nieuwe jaar. Wie wil stort zich in het bruisende nachtleven van West-Terschelling maar ook aan boord blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig.

Op 1 januari varen we na het ontbijt weer weg van Terschelling en komen in de middag weer in Makkum


Wij kijken er naar uit om u aan boord te ontvangen. Na een paar dagen heerlijk uitwaaien op de Waddenzee gaat u met een frisse kijk en een tevreden gevoel het nieuwe jaar in…