into the great white open vlieland-accomodatie 2024

into the great white open vlieland-accomodatie

Helaas niet meer mogelijk(Vol)

 

Gaat u ook dit jaar weer genieten van het festival:

Into The Great Wide Open

30 aug t/m 3 september 2024

Een geweldig spektakel op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die ons festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Oesters van het wad, vers gevangen zeebaars, met zorg bereid. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

into the great white open vlieland-accomodatie

Wij bieden u de mogelijkheid om de Boekanier als accommodatie te gebruiken waarop u een overnachting kunt boeken tijdens dit festival.
Het prachtige schip met uitstekende voorzieningen ligt in de haven van Vlieland op 10 minuten afstand van het festival terrein. De schepen zijn voorzien van 2 en 4 persoonshutten en goede sanitaire voorzieningen.  de schipper verzorgd een uitgebreid ontbijt-buffet terwijl u wakker wordt.

Ook bestaat er de unieke mogelijkheid vrijdag 30 augustus een prachtige zeiltocht vanuit Harlingen naar Vlieland te beleven, wij vertrekken dan rond 12.00 uur en komen rond 18.00 in Vlieland aan.

(De prijs voor een enkele reis kost):

Prijs € 25,00 p.p incl hapje en drankje 

( kinderen tot 10 jaar gratis). Zondag is er ook natuurlijk de mogelijkheid mee terug te zeilen naar Harlingen waar we rond 15.00 weer zullen afmeren

Voor meer informatie kan je mailen naar info@deboekanier.nl

into the great white open vlieland-accomodatie 2024