Zeilen met Oud & Nieuw-een beleving

Zeilen met Oud en Nieuw-Een beleving

De ultieme manier om Oud en Nieuw op Terschelling op een prachtig zeilschip te vieren!
Weer thuis met Oud en Nieuw?? Of eens iets bijzonders…..

Wij verzorgen wederom weer een volledig verzorgde zeiltocht vanuit Makkum naar  Terschelling op Oudejaarsavond. Wij gaan met veel leuke mensen een bijzondere tocht maken en zeilen naar de eilanden. Een bijzondere beleving. Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten en zeilen tijdens de jaarwisseling is helemaal bijzonder! Het schip is geheel voorzien van centrale verwarming en iedere hut heeft dekbedden.

U kunt alleen, met zijn tweeën of met vrienden of familie boeken!
De prijzen voor deze heerlijke 3 dagen is € 350.00 pp incl ontbijt, lunch en diner. excl drankpakket € 20.- p.p.p.d. (verplicht)

Voor kinderen tot 8 jaar rekenen we halve prijs!!
Wij nemen max 24 gasten mee, De indeling kunt  hier vinden en ook de specificaties van het schip. Dus wacht niet langer en sluit u aan bij de groep die Oud en Nieuw eens op een totaal andere manier willen beleven!!

Zaterdag 30 December
20.00 uur wordt u hartelijk ontvangen in Makkum door de bemanning aan boord van de luxueuze tweemastklipper Boekanier. Na het welkomstwoord van de schipper is er gelegenheid om kennis te maken met de andere gasten in het gezellige dagverblijf van dit prachtige historische zeilschip.

Zondag 31 December
De volgende morgen, na een uitgebreid ontbijt, worden rond 10.00 de trossen los gegooid voor een enerverende zeildag naar Terschelling. Samen de zeilen hijsen, genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat vorig jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden.

De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur. Rond 16.00 uur wordt afgemeerd in de haven van Terschelling.
De haven van Terschelling, waar het altijd een drukte van belang is. We maken ons op voor een heerlijk avondje waarbij onze bevlogen scheepskokkinnen een heerlijk menu voor u bereidt, een avondvullend programma. U kunt het eiland verkennen, gezellige kroegjes bezoeken of een strandwandeling maken.We blijven heerlijk op het eiland liggen waar u zichzelf kunt vermaken met een prachtige fietstocht over het eiland of aan boord of in een van de pittoreske kroegjes.


Er is veel te beleven op oudejaarsdag.

Een heerlijke dag oudejaarsdag vertoeven op het eiland Terschelling
wandelen, fietsen het hele eiland verkennen.

Net op tijd voor het vuurwerk en de spectaculaire lichtkogels van de schepen gaan we het dek op en toasten met z’n allen op het nieuwe jaar. Wie wil stort zich in het bruisende nachtleven van West-Terschelling maar ook aan boord blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig.

01 januari 2023
Op Nieuwjaarsdag slapen we onze roes uit en maken we een lekkere wandeling of een nieuwjaars-duik, ieder voor zich. Na opnieuw een heerlijk ontbijt, zetten we weer koers naar Makkum waar wij einde van de middag aankomen,
Met een frisse blik het nieuwe jaar in.

Boekingsformulier

Velden met een * zijn verplicht.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Aankomst
  • DD slash MM slash JJJJ
    Vertrek

Zeilen met Oud & Nieuw-Een beleving

Zeilen met Oud & Nieuw